Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه آشتیان گفت: تیم اقتصادی دولت یازدهم نتوانست به خواسته‌ها و مطالبات مردم پاسخ مثبت دهد لذا رئیس جمهور در ‌رئیس جمهور تغییراتی در تیم اقتصادی دولت داشته باشد‌.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، حجت‌الاسلام غلامرضا نیشابوری امام جمعه آشتیان با حضور در دفتر سرپرستیخبرگزاری تسنیمدر استان مرکزی دربازدید از این خبرگزاری با نحوه فعالیت این خبرگزاری آشنا شده و در جریان فعالیت آن قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیدمحسن شمسی مسئول دفتر امام جمعه آشتیان،حجت‌الاسلام غلامرضا نیشابوری امام جمعه آشتیان را در این بازدید همراهی کرد.

حجت‌الاسلام غلامرضا نیشابوری در این بازدید پس از تشریح کامل مدیر دفترخبرگزاری تسنیماز نحوه فعالیت این خبرگزاری و چگونگی تعامل آن با دستگاه‌های اجرایی، به برقراری ارتباط مستمر این خبرگزاری با بخش‌های دینی و حوزه‌های علمیه تاکید کرد و گفت: مجموعه ارزشی، انقلابی و حوزه‌های علمیه استان مرکزی به منظور اطلاع‌رسانی دقیق و به‌موقع به مردم در زمینه‌های مختلف مربوط به این مجموعه نیاز به همکاری مستمر این رسانه دارد.

مشروح گفت‌و‌گوی تفصیلی خبرنگاران تسنیم باحجت‌الاسلام غلامرضا نیشابوری امام جمعه آشتیان در زیر می‌آید:

تسنیم: اهمیت توجه به مراسم و مسائل دینی و فقهی در جامعه چیست؟

حجت‌الاسلام نیشابوری: در دین مقدس اسلام علاوه بر مسائل عبادی به مسائل سیاسی و اجتماعی توجه ویژه شده به همین سبب اسلام سه دسته عبادت را در دستور کار مومنان قرار داده یکی عبادت‌های روزانه و دسته‌جمعی که آن را تحت عنوان نماز جماعت می‌شناسیم.

دسته دوم عبادت‌های دسته جمعی نماز جمعه است که هفته‌ای یک بار در هر شهر و منطقه‌ای با عموم مومنان برگزار می‌شود و دسته آخر عبادت‌هایی است که جنبه جهانی دارد مانند حج خانه خدا که تمام مومنان از سراسر جهان به منظور برگزاری عبادت بزرگ گرد‌هم می‌آیند.

هدف برگزاری این عبادت‌ها علاوه بر انجام عبادت، نمایش قدرت مسلمانان است و همان‌طور که می‌دانید در مذهب‌های دیگر مانند مسیحیت هفته‌ای یک روز به مدت یک ساعت یک عبادت دسته‌ جمعی را در کلیسا برگزار می‌کنند و بقیه روز‌های هفته هیچ‌گونه ارتباطی با هم ندارند اما خوشبختانه دین مقدس اسلام به شکلی پیش‌بینی و برنامه‌ریزی کرده که مسلمانان روزانه، هفتگی و سالانه اجتماعاتی به منظور نمایش قدرت اسلام و بهره‎برداری‌های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی داشته باشند.

تسنیم: مهم‌ترین رسالت و وظیفه ائمه جمعه چیست؟

حجت‌الاسلام غلامرضا نیشابوری: نخستین و مهم‌ترین وظیفه ائمه جمعه، اقامه نماز جمعه است و می‌دانید که نماز جمعه با نماز جماعت متفاوت است در نماز جماعت تمام مردم در صورت داشتن صلاحیت‌های لازم می‌‌توانند در راستای برقراری نماز جماعت اقدام کنند اما در نماز جمعه، امام جمعه به منظور اقامه نماز جمعه باید منصوب و از طرف ولی‌فقیه باشد.

امام جمعه علاوه بر اقامه نماز جمعه مسئولیت‌های دیگری را دارد که براساس فرمایش مقام معظم رهبری نماز جمعه قرارگاه فرهنگی است که فرمانده این قرارگاه امام جمعه است و در این راستا وظیفه دارد که تمام نهاد‌های فرهنگی شهرستان را در این مبارزه فرهنگی بسیج کند و با سازماندهی، ارائه برنامه و هدایت، مجموعه را در جهت اهداف جمهوری اسلامی به کار ببندد.

امام جمعه، مسئولیت شورای فرهنگی شهرستان، ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر شهرستان، قرارگاه فرهنگی شهرستان را بر عهده دارد که با تشکیل جلسات، برنامه‎ریزی و استفاده از تمام ظرفیت‌ها این وظیفه مهم را به شکل مطلوب اجرا می‌کند.

تسنیم: فکر می‌کنید هجمه اخیری که دشمنان ضد انقلاب و بدخواهان انقلاب به ائمه جمعه و این جایگاه به راه انداخته‌اند، چیست؟

حجت‌الاسلام غلامرضا نیشابوری: هجمه بدخواهان انقلاب به ائمه جمعه و این جایگاه، مسئله جدیدی نیست و بعد از پیروزی انقلاب به سبب تاثیر‌گذاری فراوان این نهاد در حواس به ویژه جوانان همواره بدخواهان روحانیت و نهاد امام جمعه درصدد تخریب و بد جلوه دادن این نهاد بودند.

با وجود تلاش دشمنان خوشبختانه به‌سببدرایت، تیزبینی و هوشمندی که جوانان و جامعه ما دارد این تلاش‌ها بی‌ثمر بوده و شاهد حضور بیشتر و پررنگ‌تر مردم در نماز جمعه بودیم.

تسنیم: مهم‌ترین تاکید رهبری انقلاب موضوع اقتصاد مقاومتی است، از نظر شما اهمیت توجه به این موضوع چیستو چه راهبردی در این راستا پیش‌بینی می‌کنید؟

حجت‌الاسلام غلامرضا نیشابوری: بعد از فرمایشات و تاکید‌‎های مقام معظم رهبری در زمینه بر‌طرف کردن مشکلات کشور به‌وسیله اقتصاد مقاومتی در جلسات شورای فرهنگی عمومی شهرستان مسئله را بررسی و راه‌های عملی کردن اقتصاد مقاومتی را مطالعه و بررسی کردیم که مجموعه شهرستان آشتیان در راستای تحقق این امر تلاش کردند و خوشبختانه در این زمینه موفق بودند.

شایسته است از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، فرمانده شهرستان تشکر و قدردانی کنم، این نهاد‌ها در سال گذشته در بخش اقتصاد مقاومتی اقدام به توزیع حدود چهار میلیارد تومان وام‌های کم‌بهره در میان جوانان جویای کار کرده است که در راستای این اقدام جمع زیادی از جوانان شهرستان با استفاده از این وام‌ها توانستند مشغول به‌کار شوند.

بخش‌های مختلفی از خطبه‎های نماز جمعه را به موضوع اقتصاد مقاومتی اختصاص دادیم و مردم را با ابعاد اقتصاد مقاومتی، عوامل موفق بودن در این زمینه و موانع پیش روی آن آشنا کردیم، به همین منظور مقالاتی نوشته و چاپ شد و در اختیار مردم قرار گرفت و در نشریه اداره جمعه که متعلق به دفتر امام جمعه است، مسائل اقتصاد مقاومتی را به شکل گسترده توضیح دادیم تا مورد توجه مردم قرار گیرد.

تسنیم: همان‌طور که رهبرمعظم انقلاب اسلامی فرمودند فتنه خط قرمز نظام است، اهمیت توجه به حفظ این خط قرمز از نظر شما چیست؟

حجت‌الاسلام غلامرضا نیشابوری: براساس فرمایشات مقام معظم رهبری مسئله فتنه و فتنه‌گران حائز اهمیت است، شکی در این نداریم که بعد از انقلاب برخی افراد ضعیف‌الایمان و منافق به‌سبب نداشتن اعتقاد قوی دچار انحراف فکری و اعتقادی شدند و برخی از این افراد در قالب عوامل در اختیار فتنه به انجام اقداماتی علیه نظام پرداختند ولی با تلاش و رهنمود‌های مقام معظم رهبری و یاران دلسوزانقلاب از دست یک تهدید جدی رهایی یافت.

افرادی مانند کسانی که فتنه 88 را ایجاد کردند قصد براندازی انقلاب را داشتند و این افراد با وجود اینکه از رافت جمهوری اسلامی استفاده می‌کنند اما هرگز بخشیده نمی‌شوند و درحال حاضراین افراد در حصر به‌سر می‌برند و زندگی در رفاه را دارند.

توصیه مقام معظم رهبری به دولتمردان این است که فتنه‌گران حاضر در فتنه 88 را در پست‌های کلیدی استفاده نکنندو انتظار داریم که دولت دوازدهم از فتنه‌گران در پست‌های کلیدی استفاده نکند و دولتی پاک ایجاد کند.

تسنیم: با توجه به اهمیت فضای مجازی توصیه شما در زمینه راهکار‌های صحیح استفاده از این فضا چیست؟

حجت‌الاسلام نیشابوری: فضای مجازی یک فضایی است که خواسته و ناخواسته وارد آن شدیم و نمی‌توانیم به طور مطلق آن را رد کنیم در این زمینه در حالی که دشمنان از این فضا‌ به شکل غیر‌صحیح استفاده می‌کند ما می‎توانیم به شکلی درست از این فضا بهره بگیریم همچنین به‌وسیله فضای مجازی افکار و اعتقادات ناب و اهداف انقلاب اسلامی را به اطلاع داخل و خارج برسانیم همان‌طور که می‌دانید فضای مجازی دارای دو بخش، یکی بخش فردی و دیگری دولتی است که در بخش فردی مجبور هستیم سطح آگاهی جوانان و مردم را به منظور استفاده صحیح از فضای مجازی بالا ببریم.

باید این موضوع بررسی شود که تا چه میزان استفاده از فضای مجازی برای سنین مختلف ضرورت دارد و این آگاهی باید به وسیله معلمان، اساتید دانشگاه‌ها و رسانه‌ها به مردم داده شود و تمام جامعه به خودکنترلی برسد همچنین بخش بزرگی از این رسالت بر عهده امام جمعه است و در این راستا در نماز‌های جمعه مردم را در این زمینه آگاه و مطلع کنیم.

در بخش دولتی باید فضای مجازی دولت به وسیله امکانات خود شبکه‌های ترویج فرهنگ ابتذال را فیلتر کند، همچنین به‌سبباینکه اصلاح تاثیرات مخرب این سایت‌ها در سال‌های بعد سخت و غیرممکن می‌شود اجازه دسترسی به این سایت‌ها و کانال‌ها به مردم داده نشود.

تسنیم: با توجه به اینکه دولت دوازدهم در حال آماده شدن برای آغاز فعالیت خود است تحلیل شما از شرایط معیشتی امروز مردم در دولت یازدهم چیست؟ و فکر می‌کنید مهم‌ترین اولویت‌هایی که دولت دوازدهم باید در دستورکار خود قرار دهد چیست؟

حجت‌الاسلام نیشابوری: دولت یازدهم در زمینه فرهنگ و اقتصاد موفق عمل نکردهو با وجود تلاش‌های بسیار، ضعف‌هایی هم دارد و با توجه به اینکه یکی از نیاز‌های جامعه مسئله اقتصاد و اشتغال است دولت جدید موظف است سرمایه‎گذاری جدی در زمینه اقتصاد و اشتغال داشته باشد.

تا زمانی که رونق تولید نداشته باشیم خروج از رکود ممکن نیست و در این زمینه مشکلی اساسی و مانع بزرگ را پیش‎‌رو داریم و آن بانک‌ها هستند، بانک‌ها باید در خدمت اقتصاد، تولید و اشتغال باشند اما متاسفانه بانک‌های ما این مسائل را حمایت نکردند و به همین سبب بیشتر صنایع با کمبود نقدینگی مواجه هستند و همین موضوع سبب شده برخی از صنایع تعطیل شوند.

نکته دیگر این است که برنامه‌های اقتصادی دولت با شکست مواجه شده و وعده‌های رئیس جمهور در زمینه خروج از رکود ناموفق و بی‎ثمر بودو امیدواریم در دولت دوازدهم با تدابیر بهتر، برنامه‎ریزی منسجم‌تر و شناخت عوامل و آسیب‌ها بتوانند اقداماتمطلوبی در راستای خروج از رکود، تولید اشتغال انجام دهند.

به‌سبب اینکه تیم اقتصادی دولت یازدهمنتوانست به خواسته‌ها و مطالبات مردم پاسخ مثبت دهد باید دولت دوازدهم تغییراتی در تیم اقتصادی خود داده و اگر دولت تصمیم دارد به وعده‌های خود در دوران انتخابات جامه عمل بپوشاند باید در تیم اقتصادی خود تجدید نظر کند.

گفت‌و‌گو از فاطمه حسنی، ساناز حبیبی

انتهای پیام/

R41371/P1361/S6,73/CT2

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۰۸۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرفتاری‌های ما در چه چیزی ریشه دارد؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، یک حدیث از امام صادق علیه السلام است که حضرت می فرمایند «مَن اَصبَحَ و أَمسی وَالدُّنیا أَکبَرَ هَمِّهِ». کسی که صبح و شام کند و بیشتر همتش دنیا و پول و … بوده و به فکر نماز نباشد به سه تا مصیبت گرفتار می‌شود:

بیشتر بخوانید: رهبر انقلاب: حج امسال، حج برائت است

اول: «جعل الله الفقر بین عینیه»، خداوند فقر را مقابل دو چشمش می آورد.

دوم: قلبش پر از غم و غصه می شود.

سوم «شتّت عمله»، کارهایش پراکنده می شود. از این اداره به آن اداره. از این آسانسور به آن اسانسور. به هر دری که می زند نمی‌شود. ده سال است که اختلاف ملکی دارد. هنوز حل نشده. چرا ؟ چون به فکر دنیاست.

در ادامه امام صادق(ع) می‌فرمایند «مَن اَصبَحَ و أَمسی وَ الآخرة أَکبَرَ هَمِّهِ»، کسی که صبح و شام کند و بیشتر همتش آخرت باشد برنده است. مثل راننده تاکسی که اول ظهر کنار خیابان پارک می کند تا نماز اول وقت بخواند. با اینکه در آن ساعت اگر بخواهد مسافر ببرد. مسافر زیاد است و درآمدش هم زیاد است. اما با این حال تاکسی را نگه می‌دارد به مسجد می رود و نماز جماعتش را می خواند. بعد سوار می شود و مسافر می‌برد.

افرادی این چنین که مقید به نماز اول وقت هستند «جَعَلَ اللَّهُ الْغَنَاءَ فِی قَلْبِهِ» خداوند غنی و بی نیازی را در قلبشان قرار می‌دهد. یعنی چشمش سیر می‌شود.

همانند «اشیخ محمد حسین زاهد» که چیزی نداشت. اما هر وقت از او می پرسیدی حال شما چه طور است ؟ دو سه بار پشت سر هم می گفت: الحمدلله.

یک الحمدللهی می گفت مثل اینکه همه تهران برای اوست. حالا چیزی هم نداشت. دو اتاق اجاره کرده بود ماهی بیست تومان. گلیم هم زیر پایش بود.

مردم ریشه و علت گرفتاریشان را بفهمند. ریشه گرفتاری مردم این است که با خدا کاری ندارند.

منبع: بررسی گناهان کبیره در مواعظ ایت‌الله مجتهدی تهرانی، بوستان قرآن ،چاپ ششم ،1395 ، ص 44 و 45

منبع: ایسنا

انتهای پیام/



کد خبر: 1229865 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • گرفتاری‌های ما در چه چیزی ریشه دارد؟
  • خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟
  • مهمترین دستاوردهای دولت در سه سال اخیر در قم
  • توافق مجلس و دولت برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • رئیسی: ایران قوی می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند / دولت به وعده ایجاد سالی یک میلیون شغل عمل کرده است
  • ۵۰ نکته از خلاصه گزارش مردمی رئیس‌جمهور به مردم
  • ۵۰ نکته از حلاصه گزارش مردمی رئیس‌جمهور به مردم
  • عملیات وعده صادق عامل ایجاد احساس غرور ملی است
  • رئیسی: ایران قوی می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند / دولت به وعده ایجاد سالی یک ملیون شغل عمل کرده است
  • حسینی: اقدامات دولت سیزدهم تعامل با کشورهای جهان را فراهم کرده است